Inici Actualitat La UD Taradell perd l’últim partit i acaba 13è a Tercera Catalana

La UD Taradell perd l’últim partit i acaba 13è a Tercera Catalana

0
COMPARTIR

La UD Taradell va posar punt i final a la temporada a la Tercera Catalana amb una derrota sense transcendència davant del Voltregà. El partit va certificar la posició 13 final de l’equip i el perquè ha estat l’equip menys golejador, ja que va desaprofitar diverses ocasions clares durant el partit.

L’equip taradellenc va presentar diversos canvis a l’equip inicial i va començar amb més arribades a la porteria rival. La primera ocasió clara va ser per al Taradell al minut 23 quan una pilota en llarg cap a Canó va permetre a aquest arribar fins a l’àrea, però amb el seu xut no va ser capaç de superar el porter. La resposta del Voltregà va arribar al minut 30 quan una centrada per la dreta la va rematar sol de cap un davanter, però no va trobar porteria. Dos minuts més tard va arribar el 0 a 1. A la sortida d’un córner un davanter va rematar de cap i Pardo no va poder arribar a la pilota molestat per un altre jugador visitant. L’àrbitre no va considerar que fos falta i el gol va pujar al marcador.

Al minut 41 Arnau va tenir l’empat en una jugada on va aguantar l’entrada del defensa, però va xutar fluixet i el porter, aturant primer i desviant després quan la pilota anava a entrar, va evitar el gol. L’empat va arribar al minut 43. Saspluga incorporant-se des del mig del camp va sorprendre la defensa i va recollir una pilota en profunditat per superar el porter.

La segona part va començar amb un avís de Canó en un xut creuat que va aturar el porter. I en la primera ocasió del Voltregà va arribar l’1 a 2. Minut 66 i una centrada per la dreta va acabar amb un xut que va aturar Pardo, però un davanter va agafar el rebui per marcar. I quatre minuts després va arribar l’1 a 3 en una jugada per l’esquerra amb centrada i rematada de primeres que tocava el travesser i entrava a la porteria.

Fins al final el Taradell va tenir dues ocasions claríssimes per marcar. Al 75 passada de Canó en profunditat i Marçal va xutar creuat però va parar el porter. I al 79 una altra pilota llarga per Marçal que es va plantar davant del porter, però no va marcar, ja que el seu xut el va desviar el porter. La penúltima ocasió va ser una falta indirecta dins l’àrea per cessió al porter, que ni Xente ni Canó amb els seus xuts van trobar porteria. I al 90 Marçal supera el porter amb una vaselina, però un defensa salva el gol en última instància.

Tot i la derrota l’equip taradellenc ha tancat la lliga en 13a posició i amb la permanència assegurada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments