Inici Actualitat El CP Taradell es proclama campió de nacional catalana i puja a...

El CP Taradell es proclama campió de nacional catalana i puja a 1a divisió espanyola

0
COMPARTIR

Festa grossa al pavelló del Pujoló de Taradell amb l’ascens de categoria del Club Patí Taradell. L’equip, entrenat per Pep Rifà, havia de guanyar l’última jornada per proclamar-se campió de Nacional Catalana. No només va guanyar, sinó que ho va fer golejant per 10 a 0 al cuer, el CP Masquefa.

cptaradell-cpmasquefa-2017Amb molt bon ambient a la graderia, l’equip taradellenc va sortir sobre la pista amb la intensitat suficient per sentenciar. I ho va fer ben aviat. Al minut 3 ja inaugurava el marcador i als 7 minuts el resultat ja era de 3 a 0. A l’equador del primer temps van tornar a marcar Albert Benito, Marc Soler i Masoliver per posar un 6 a 0 molt clar. Els visitants van enviar una pilota al travesser al minut 23, però en la jugada següent Xevi Soler fei el 7 a 0 amb el qual es va arribar al descans.

cp-taradell-campio-nacional-catalana-20172La segona part va ser molt plàcida. Als 4 minuts Edu Genís va fer el 8 a 0. Als 9 Marc Soler marcava el novè i als 16 minuts Edu Genís feia el definitiu 10 a 0. El Masquefa va intentar marcar, però es va trobar un Albert Dalmau que no va concedir cap gol.

Amb el xiulet final els jugadors del CP Taradell ho van celebrar sobre la pista, donant les gràcies a l’afició i lluint una samarreta amb l’escrit ‘Campions de lliga 16/17″. El títol de lliga dóna l’ascens a Primera Divisió espanyola, on l’equip taradellenc ja va militar la temporada 2012-2013.

A continuació podeu veure més imatges del partit i la celebració:

muntatge-ascens-cp-taradell-2017

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments