Inici Actualitat El CP Taradell disputa dissabte un partit històric cap a la nacional...

El CP Taradell disputa dissabte un partit històric cap a la nacional espanyola d’hoquei

0
COMPARTIR

El CP Taradell està a un sol partit, un sol triomf de fer història. L’equip taradellenc disputa aquest dissabte a les 6 de la tarda al Pavelló d’esports del Pujoló l’últim partit de lliga a la Nacional Catalana. Si l’equip, entrenat per Pep Rifà, guanya assolirà l’ascens a Nacional Espanyola.

No serà la primera vegada que juga en aquesta divisió. I és que la temporada 2012-2013 hi va competir, però accedint-hi gràcies a la compra de la plaça que deixava el CP Monjos. També hi va militar la temporada 2007-2008. En els dos casos només hi va estar una temporada. Per tant, seria la tercera vegada que hi accedeix, i la segona per mèrits esportius.

El partit de dissabte serà contra el CP Masquefa, cuer de la categoria. Als taradellencs només els val la victòria. Si guanyen seran nou equip de la divisió Nacional Espanyola. Per aquest motiu, el CP Taradell fa una crida als taradellencs i aficionats a l’hoquei perquè dissabte a la tarda omplin la graderia del Pujoló i donin suport a l’equip.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments