Inici Actualitat L’equip de mestres d’educació infantil de Les Pinediques rep un dels Premis...

L’equip de mestres d’educació infantil de Les Pinediques rep un dels Premis Baldiri Reixac

2
COMPARTIR

premis-baldiri-reixac-2017

pinediques-premi-baldiri-reixac-2017Els mestres del parvulari de l’escola Les Pinediques de Taradell van recollir aquest dimecres un dels Premis Baldiri Reixac, que atorga la Fundació Carulla. Concretament, han rebut un dels quatre guardons de 4.000 euros de la nova categoria d’estímul a mestres i professors que fomentin la innovació pedagògica.

El projecte premiat porta per títol ‘El taller de material gran: un context d’interactivitat real per connectar moviment, oralitat i gràfica a través de les tecnologies digitals amb infants de 3 a 6 anys’. Es basa en la creació d’un espai per a infants i mestres on poden interactuar amb el cos i l’expressió gràfica mitjançant les noves tecnologies. L’objectiu és resoldre l’entrada de les noves tecnologies a les escoles on hi ha infants petits, que necessiten centrar el seu aprenentatge en experiències reals, sempre en un context de relacions amb els companys i companyes i també amb els adults.

pinediques-taller-premiat-baldiri-reixac-2017Aquest nou espai funcionarà com una mena de laboratori teatral, concebut com un lloc de trobada entre la dimensió virtual i la dimensió viscuda. El taller ha estat desenvolupat pels professors David Altimir, Marta Bori, Gemma Clavero, Olga Mayans, Maite Pujol, Núria Roca, Maria Rovira, Ariadna Torras i Sílvia Torres.

L’acte de lliurament de la 39a edició dels Premis Baldiri Reixac va tenir lloc al Palau de Pedrables de Barcelona.

pinediques-premi-baldiri-reixac-20172

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

2 Comments
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Marta
Marta
29 maig 2017 14:12

Moltes felicitats, sou un gran equip de professionals.

Dolors
Dolors
25 maig 2017 15:36

Bona feina. Moltes felicitats equip!!