Inici Actualitat La segona experiència dels botiguers de Taradell ofereix als premiats un sopar...

La segona experiència dels botiguers de Taradell ofereix als premiats un sopar al Castell d’en Boix

0
COMPARTIR

participants-2aexperiencia-botiguers-2017

Dissabte a la nit les 12 persones premiades amb la segona experiència de la campanya de Nadal de l’Associació de Botiguers de Taradell van gaudir d’un sopar al Castell d’en Boix. L’activitat va consistir en una original vetllada gastronòmica en un dels espais més emblemàtics de Taradell.

Primer de tot es van reunir al Monument al Gos caçador, al capdamunt de l’urbanització de Goitallops. Des d’allà i amb vehicles 4×4 van ser traslladats fins als peus del Castell, on van ser rebuts per alguns dels trabucaires d’en Toca-sons. Un cop a dalt del castell van rebre les explicacions tècniques i històriques de Josep Munmany, exalcalde i expresident del Centre Excursionista Taradell, que va participar el 1985 en la restauració del castell.

2aexperiencia-botiguers-2017La vetllada es va completar en un sopar de molt nivell, ofert pel Restaurant Montseny. Els premiats disposaven d’una taula preparada amb tots els detalls per sopar al castell, una experiència única. No hi va faltar de res amb un menú molt suculent. Els premiats en aquesta segona experiència havien estat:  Ester Verdaguer, Lluís Subirana, Neus Agrassot, Elisa Freixas, Dolors Casassas i Maria Valverde.

Ara, només queda portar a terme la tercera experiènica, que consistia en un sopar sorpresa a la Plaça de les Eres.

participants-2aexperiencia-botiguers-20174

participants-2aexperiencia-botiguers-20173

participants-2aexperiencia-botiguers-20175

2aexperiencia-botiguers-20172

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments