Inici Actualitat El bon temps acompanya la 6a Fira Natturàpia de teràpies i productes...

El bon temps acompanya la 6a Fira Natturàpia de teràpies i productes naturals

0
COMPARTIR

Diumenge assolellat i de bon temps que ha beneficiat l’afluència de visitants a la Fira Natturàpia, que durant tot el dia es fa al Mas Gurri Xic de Taradell, al barri de Mont-rodon. L’espai enmig de la natura ha tornat a omplir-se de paradetes centrades en productes naturals i herbes remeieres, juntament amb activitats a l’entorn de l’activitat física i el seu caràcter terapèutic.

fira-natturapia-20175Així, durant tot el matí s’ha fet ioga, també per a nens i nenes, o demostracions de teràpia amb animals, que ha anat a càrrec de l’Associació Al Pas. També s’han previst exhibicions de Tai Txi o Shin Do. A la tarda s’han previst passejades en cavall per a infants o un taller de biodansa, juntament amb xerrades.

Al mateix temps, els visitants podien visitar el Bosc de les Fades o el Jardí dels Flors de Bach, juntament amb exposicions de bolets de primavera. Tot plegat en un entorn rural on també es poden veure animals.

fira-natturapia-20174

fira-natturapia-20173

fira-natturapia-20172

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments