Inici Actualitat La UD Taradell deixa escapar el triomf al minut 96 i contra...

La UD Taradell deixa escapar el triomf al minut 96 i contra 9 jugadors a Balenyà

0
COMPARTIR

Un gol al minut 96 i quan el Balenyà At. jugava amb nou jugadors va impedir aquest dissabte a la tarda el triomf de la UD Taradell. El partit va acabar amb empat a 2, un punt que pràcticament li assegura la permanència als taradellencs, però que tal i com es va produir té regust a derrota. El triomf hagués donat matemàticament la salvació a falta d’una jornada. Però el fet que hi hagi descensos compensats aquesta temporada, fa que els taradellencs necessitin un punt en l’últim partit, per no dependre de resultats d’altres equips del grup i no quedar en la posició 15a que és la que tindria perill.

En el partit els dos equips es jugaven molt. El Taradell va sortir molt bé i va disposar de les primeres ocasions clares de gol, després d’una primera oportunitat local. Al minut 8, l’àrbitre va anul·lar un gol al Taradell a la sortida d’un córner. Poc després una falta executada per Xente va estar a punt de convertir-se en gol. I un minut després una rematada de Font, on la pilota hauria sobrepassat la línia de gol, va ser aturada pel porter. El 0 a 1 va arribar al minut 26 en un gran xut de Plade Puigdesens. Ja abans del descans, els locals van tenir una bona ocasió, però es van trobar amb una gran reacció de Nil

La segona part va començar amb els locals apretant molt per trobar el gol. El Taradell va endarrerir files i va perdre el control. Malgrat tot, Canó va poder marcar al quart d’hora en un xut massa elevat. Però, de mica en mica el Balenyà anava arribant més i al minut 74 va fer l’empat. Els últims minuts van tenir molta incertesa. El Taradell, però, va aprofitar un contraatac per fer l’1 a 2. Canó va assistir perquè Arnau fes el gol.

A la part final hi va haver nervis davant l’empenta local. Tot i això, en l’últim minut el Balenyà va quedar amb deu per doble groga i un minut després amb 9 per una agressió. L’àrbitre va descomptar més estona. I després d’un avís, per un error defensiu, el Balenyà va empatar en un contraatac després d’una pèrdua de pilota.

L’empat fa que el Taradell sumi 39 punts. Matemàticament, no pot quedar entre els tres últims que són els que baixarien. Però dissabte vinent davant del Voltregà si puntua ho tindrà segur i sense haver de patir per descensos compensats de categories superiors.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments