Inici Actualitat El CP Taradell recupera el liderat i pujarà a Nacional espanyola si...

El CP Taradell recupera el liderat i pujarà a Nacional espanyola si guanya dissabte

0
COMPARTIR

El Club Patí Taradell està a un sol pas de retornar a la categoria Nacional espanyola, on ja va militar la temporada 2012/2013. L’equip taradellenc ha recuperat aquest dissabte el liderat de la Nacional catalana després de guanyar a la difícil pista del CP Congrés i beneficiar-se de l’empat del Noia B a Sant Just Desvern.

Aquesta combinació dóna la primera posició al CP Taradell amb els mateixos punts, 61, que el Noia B, però amb el goal average a favor. Per tant, els taradellencs si guanyen al Masquefa, cuer de la categoria, aquest proper dissabte a les 6 de la tarda seran nou equip de la Nacional Espanyola, assolint el desitjat ascens.

Aquest dissabte a la tarda els taradellencs van superar al CP Congrés per 2 a 3 en un partit molt difícil. De fet, els locals no havien perdut cap partit a la seva pista i es van avançar de bon inici. Malgrat aquest contratemps, els taradellencs van empatar a l’equador del primer temps i van fer l’1 a 2 abans del descans. El Congrés va empatar a la segona part a través d’una falta directa. El gol del triomf va arribar a quatre minuts pel final, obra d’Albert Benito. Tot i patir, els taradellencs van aguantar el resultat. Mentrestant, al vespre el Noia B no va passar de l’empat a 1 contra el Sant Just, cedint el liderat als taradellencs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments