Inici Actualitat El Mas El Gurri Xic acull diumenge la 6a edició de la...

El Mas El Gurri Xic acull diumenge la 6a edició de la Fira Natturàpia

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 21 de maig arriba la 6a edició de la Fira Natturàpia, dedicada a teràpies naturals i trementinaires. Durant tot el dia a partir de les 9 i fins a les 7 de la tarda hi haurà gran diversitat d’activitats. Al marge de paradistes, també es realitzaran activitats de ioga per a nens, demostració de teràpies amb animals a càrrec de l’Associació Al Pas i exhibicions de Tai Txi amb l’Escola Andersen i Associació Taijivic, i Shin Do amb l’Associació Rocky Ryu.

Al mateix temps, es podrà gaudir de passejades en cavall per a nens i nenes durant la tarda i un taller de biodansa a les 5 de la tarda. Com és habitual, es podrà visitar el Bosc de les Fades i el Jardí de les Flors de Bach.

Paral·lelament, al llarg del dia es realitzaran xerrades de temàtica molt diversa sobre pseudociències. Podeu consultar horaris al següent enllaç.

COMPARTIR

Deixa un comentari

Sigues el primer a comentar

Notifica
avatar
wpDiscuz