Inici Actualitat El Mas El Gurri Xic acull diumenge la 6a edició de la...

El Mas El Gurri Xic acull diumenge la 6a edició de la Fira Natturàpia

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 21 de maig arriba la 6a edició de la Fira Natturàpia, dedicada a teràpies naturals i trementinaires. Durant tot el dia a partir de les 9 i fins a les 7 de la tarda hi haurà gran diversitat d’activitats. Al marge de paradistes, també es realitzaran activitats de ioga per a nens, demostració de teràpies amb animals a càrrec de l’Associació Al Pas i exhibicions de Tai Txi amb l’Escola Andersen i Associació Taijivic, i Shin Do amb l’Associació Rocky Ryu.

Al mateix temps, es podrà gaudir de passejades en cavall per a nens i nenes durant la tarda i un taller de biodansa a les 5 de la tarda. Com és habitual, es podrà visitar el Bosc de les Fades i el Jardí de les Flors de Bach.

Paral·lelament, al llarg del dia es realitzaran xerrades de temàtica molt diversa sobre pseudociències. Podeu consultar horaris al següent enllaç.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments