Inici Actualitat La Festa de l’Esport de Taradell serà el 10 i 11 de...

La Festa de l’Esport de Taradell serà el 10 i 11 de juny i tornarà a comptar amb la cursa d’obstacles

0
COMPARTIR

La 9a edició de la Festa de l’Esport, organitzada per l’Ajuntament de Taradell, arribarà aquest any més tard del normal. Serà el cap de setmana del 10 i 11 de juny i, de moment, ja se sap que es tornarà a repetir la cursa d’obstacles, després de la bona acollida que va tenir l’any passat.

cursa-obstacles-2016Aquesta tindrà lloc el dissabte a la tarda i comptarà amb diferents categories segons l’edat dels participants. Recordem que l’any passat hi havia proves repartides per l’entorn del Pujoló i el camp de futbol petit i, fins i tot, s’havia de superar nedant la piscina del Club Parc d’Esports.

També se sap que es repetirà la caminada nocturna amb botifarrada el dissabte al vespre i que la gala de lliurament de premis als millors esportistes serà dels últims actes, ja que tindrà lloc el diumenge a la tarda-vespre. En els propers dies es confirmaran més activitats i actes esportius, i horaris.

 

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments