Inici Actualitat L’equip femení aleví de voleibol del Club Parc d’Esports guanya la final...

L’equip femení aleví de voleibol del Club Parc d’Esports guanya la final territorial dels Jocs Esportius

0
COMPARTIR

equip-alevi-voleibol-parc-esports-2017

Aquest cap de setmana es disputaven les finals territorials de voleibol dels Jocs Esportius dels Consells Esportius de Catalunya. L’equip aleví del Club Parc d’Esports de Taradell va jugar la final, representant el Consell Esportiu d’Osona. Les joves jugadores taradellenques es van endur el títol en guanyar per tres sets a zero a l’Igualada Volei Club.

La competició es va disputar al pavelló Elisa Badia de Barberà del Vallès. Aquest triomf al territorial fa que l’equip taradellenc s’hagi classificat per disputar les finals nacionals de voleibol, que tindran lloc el proper 27 i 28 de maig a Lleida.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments