Inici Actualitat Les JERC Taradell es presenten mostrant compromís polític

Les JERC Taradell es presenten mostrant compromís polític

0
COMPARTIR
Foto: Twitter JERC Taradell
Foto: Twitter JERC Taradell
Foto: Twitter JERC Taradell

presentacio-jerc-taradell2

La nova formació de les JERC a Taradell es va presentar oficialment aquest divendres. En un acte celebrat a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font, es va comptar amb la presència de la secretària general d’ERC i diputada de Junts pel Sí, Marta Rovira, que va referir-se a l’actual procés independentista i va destacar la necessitat de “tenir un jovent compromès i animat”.

També hi va participar el portaveu nacional de les JERC, Pau Morales, que va parlar de moviments juvenils a Catalunya. Mentrestant, Lleïr Pladevall, portaveu de les JERC Taradell, va iniciar l’acte parlant del compromís polític de la nova formació que han constituït i la voluntat d’involucrar-se en la política local i nacional. L’acte es va tancar amb la foto de família i un petit concert del grup musical Eskerda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments