Inici Actualitat El CP Taradell empata amb l’HP Tona i haurà d’esperar que ensopegui...

El CP Taradell empata amb l’HP Tona i haurà d’esperar que ensopegui el Noia B

0
COMPARTIR

cp-taradell-tona-20174

Empat a 3 entre el CP Taradell i l’HP Tona en un partit frenètic i ple d’alternatives. Els dos equips es jugaven les opcions al títol de lliga i l’empat dóna avantatge al Noia B, en cas que guanyi.

El matx va començar amb un CP Taradell disposat a imposar el seu joc i domini, però els visitants no es van arronsar en cap moment. Als 3 minuts un rebot va estavellar-se al pal de la porteria del Tona. Als 5 els visitants van tenir l’ocasió de marcar i, tot seguit, Benito ho va intentar amb un xut per l’esquerra. El 0 a 1 va arribar al minut 6 després d’un primer tir rebutjat per Dalmau, que no va poder evitar el gol en el segon llançament.

cp-taradell-tona-20173Els visitants estaven més comòdes i van tenir les millors opcions al primer temps. Tot i això, en una doble rematada, primer d’Edu Genís i després d’Albert Benito, aquest va estavellar la pilota al travesser als 8 minuts. El Tona va respondre amb un pal als 10 minuts. A partir d’aquí poques ocasions fins als últims 5 minuts. Al 20, penal pel Tona que entre Dalmau i el travesser no es va convertir en gol. I a pocs segons pel descans llançament del Tona a la base del pal.

El segon temps va començar molt animat. En el primer minut Edu Genís enviava la bola al pal i als 3 minuts Marc Soler amb un llançament des del centre de l’atac taradellenc aconseguia l’empat a 1. El Tona va avisar als 5 minuts amb un llançament al travesser. Mentre el Taradell va poder marcar en un penal que va fallar Marçal. Però, segons després, al minut 9, Albert Benito posava el 2 a 1, capgirant el marcador.

cp-taradell-tona-2017El partit va canviar cap al minut 10, arran d’una targeta blava a Marc Soler. Els tonencs van aprofitar el fet de jugar contra tres jugadors i van fer el 2 a 2, després de fallar la falta directa. I segons després en un contraatac marcaven el 2 a 3. A partir d’aquí, el CP Taradell ho va intentar tot per empatar, sense massa ocasions i amb un Tona molt ordenat en defensa i que buscava clarament sentenciar al contraatca.

L’empat va arribar a 4 minuts pel final, gràcies a un gol d’Edu Genís i després de desaprofitar una falta directa i una blava del Tona. Ja a la part final, opcions pels dos equips que van buscar el triomf. Els tonencs van jugar els últims 30 segons amb superioritat, substituint el porter per un jugador, però el Taradell va mantenir el resultat.

L’empat fa que el Noia B, segon classificat, ho tingui tot a favor per assolir el liderat. Si guanya aquesta jornada tindrà 2 punts d’avantatge a falta de dues jornades.

cp-taradell-tona-20172

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments