Inici Actualitat El CP Taradell empata a Lleida i s’obre la lluita pel liderat...

El CP Taradell empata a Lleida i s’obre la lluita pel liderat a la Nacional Catalana

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2016El Club Patí Taradell no va saber aprofitar l’empat del Noia B a Piera i també va cedir un empat a Lleida aquest diumenge. Aquest fet fa que continui liderant la Primera Nacional Catalana amb els mateixos punts que l’equip de Sant Sadurní d’Anoia. Però, els perseguidors, Tona i Capellades, ho han aprofitat per situar-se a tan sols dos punts a falta de tres jornades.

A més, aquest proper dissabte al municipal del Pujoló a les 6 de la tarda el CP Taradell rebrà la visita del Tona, en un partit trascendental de cara al campionat. Per aquest motiu, es fa una crida a l’afició taradellenca perquè doni suport a l’equip. Un triomf local posaria molt de cara les coses per assolir el títol i l’ascens.

Pel que fa al partit d’aquest diumenge a Lleida, els taradellencs ho van tenir molt difícil davant un equip molt complicat. La primera part es va tancar amb 1 a 0 per als locals. A la segona part va arribar al reacció, però el CP Taradell sempre va anar per darrere en el marcador. Al final 2 a 2, gràcies a dos gols de Marçal Casadevall.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments