Inici Actualitat Jordi Tulleuda guanya el Campionat de Catalunya de trial 2017 en categoria...

Jordi Tulleuda guanya el Campionat de Catalunya de trial 2017 en categoria aleví

0
COMPARTIR

jordi-tulleuda-campionat-catala-alevi-20172

El taradellenc, Jordi Tulleuda, ha repetit títol al Campionat de Catalunya de trial. Aquest 2017, però, ho ha fet en categoria aleví. Al 2016 va fer-ho en categoria principiant i al 2014 en categoria benjamí.

jordi-tulleuda-campionat-catala-alevi-2017El campionat, que va tenir lloc al Centre de Tecnificació Esportiva del Ripollès aquest diumenge, va tenir un domini absolut de Tulleuda que no va fer cap peu en les dues passades a les cinc zones i només va penalitzar per temps. Aquest títol li dóna l’opció de disputar el Campionat d’Espanya a finals de juny.

Un altre taradellenc, Jordi Araque, també va pujar al podi. Ho va fer en tercera posició a la categoria elit, tot i que a la prova amb participació de trialers foranis que no puntuaven pel campionat català va ser novè. L’any 2016 ja va aconseguir un tercer lloc, però en categoria júnior.

Al campionat també hi van prendre part diversos taradellencs. Guillem Oliver va acabar cinquè en categoria cadet. Jordi Povedano va ser setè en categoria aleví. I Guillem Tulleuda va acabar 14è i Ferran Serra 17è en categoria principiant.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments