Inici Actualitat La UD Taradell es complica la permanència en perdre amb l’Avinyó

La UD Taradell es complica la permanència en perdre amb l’Avinyó

0
COMPARTIR

udtaradell-avinyo-2017

Pas enrere de l’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell per mantenir la categoria. L’equip tenia l’ocasió de pràcticament deixar-la assegurada, però va perdre aquest dissabte a la tarda per 1 a 2 contra l’Avinyó, el cuer.

Als taradellencs els va faltar intensitat en el joc, sobretot, a la segona part. Al primer temps, hi va haver poques arribades i repartides. El primer avís va ser per als visitants, al minut 18, quan en una pilota llarga, Nil va haver de tocar-la per desviar-la a córner davant un davanter que havia arribat primer. L’ocasió per al Taradell va arribar al minut 31. Passada avançada que va rebre Muntal, però va xutar molt desviat. Tres minuts després Font rematava un pèl alt una pilota arribada del llançament d’un córner. Els visitants van tornar a avisar al minut 39 en una arribada per l’esquerra, on la centrada xut no va trobar rematador. Al 42, de nou, el Taradell va fregar el gol. Centrada de Canó per la dreta i Pau va engaltar de primeres, però un pèl desviat, en la millor ocasió.

udtaradell-avinyo-20172La segona part va ser diferent. Només començar els visitants van aprofitar una pilota llarga, amb errada defensiva, per fer el 0 a 1 de vaselina. Es va reclamar fora de joc. El Taradell, però, no va reaccionar amb el marcador en contra. Van anar passant els minuts i no va millorar en el joc ni amb arribades. Fins al minut 76 quan una centrada de Canó que el porter no va rebutjar la va aprofitar Arnau per marcar a plaer.

Això va revolucionar els taradellencs, pèro, en canvi, va fer que el joc fos més boig. I aquí al minut 82 en una arribada aïllada l’Avinyó va fer l’1 a 2. Pilota a dins l’àrea que ningú va aconseguir rebutjar i després d’un embolic un jugador de l’Avinyó, molt possiblement en fora de joc, va enviar la pilota al fons de la xarxa. Fins al final el Taradell ho va intentar més amb el cor que amb el cap. La millor ocasió va ser pocs minuts després amb un xut de Xente que li va sortir massa alt.

El Taradell haurà de jugar-se la permanència en els tres últims partits de lliga, els dos propers a camp contrari.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments