Inici Actualitat Us proposem tres activitats amb premi per celebrar el 10è aniversari de...

Us proposem tres activitats amb premi per celebrar el 10è aniversari de Taradell.com

0
COMPARTIR

logo-10-anys

Amb motiu de la celebració dels 10 anys de Taradell.com, hem organitzat una sèrie d’activitats que giren entorn de Taradell. Les propostes tindran lloc aquest cap de setmana del 6 i 7 de maig i tindran com a protagonista Taradell i el seu entorn. Totes elles tindran algun tipus d’obsequi.

Ruta històrica de curiositats

Torre-Don Carles-panoramicaEl diumenge 7 de maig a les 11 del matí s’organitzarà una ruta històrica pel centre de Taradell. Amb la col·laboració de la historiadora Míriam Martínez, es proposarà descobrir diverses curiositats o esdeveniments poc coneguts del poble i dels seus indrets.

El punt d’inici serà al davant de l’Església Sant Genís per desvetllar les anècdotes o curiositats que portaran els participants per llocs tan emblemàtics com la Font Gran, la Plaça de Santa Llúcia o la Plaça de les Eres. Els participants tindran una sorpresa final, que pocs taradellencs han pogut gaudir.

Gimcana literària

Us proposem endur-vos un regal si sou prou desperts per trobar-lo. El proper dissabte 6 de maig hi haurà quatre llibres amagats en quatre punts destacats de Taradell i els haureu de buscar. El concurs o gimcana començarà a partir de les 9 del matí i es basarà en un total de quatre pistes que s’aniran donant (una cada hora) per facilitar la recerca. Les pistes es penjaran a través de facebook, twitter i instagram i també a la web per poder arribar a tots els lectors. Uns dies abans avançarem dues pistes.

En total es regalaran quatre llibres. Qui els trobi haurà de seguir unes instruccions per demostrar que l’ha trobat. S’hauran de fer un selfie amb el llibre amb l’etiqueta #10anysTaradellpuntcom i penjar la foto a instagram, twitter o facebook fent menció a Taradell.com. Així, podrem demostrar que s’han regalat els llibres i saber la cara dels afortunats.

Concurs taradellenc d’instagram

adhesiu-taradellejaUna altra proposta serà que entre el 5 i el 7 de maig tothom qui vulgui faci una foto mostrant un indret taradellenc, ja sigui d’un lloc emblemàtic com un espai reconeixible del poble, entrarà en el concurs per guanyar un àpat per a dues persones al restaurant La Re-Fresca de la Font Gran. Només cal penjar una foto a instagram (de divendres a diumenge) on hi apareguin indrets taradellencs amb les etiquetes #10anysTaradellpuntcom i #taradelleja mencionant el perfil @taradellpuntcom.

Tothom qui participi en alguna de les activitats s’endurà un petit detall d’obsequi. Es tracta d’un adhesiu (en color blanc o blau) per a mòbil o per al cotxe, que podeu veure a la imatge.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments