Inici Actualitat La taradellenca Anna Ramírez guanya la primera etapa de la Titan Desert...

La taradellenca Anna Ramírez guanya la primera etapa de la Titan Desert 2017

1
COMPARTIR
anna-ramirez-titan-desert-2017
Foto: Titan Desert 2017

Aquest diumenge es va donar inici a l’edició 2017 de la Titan Desert i una taradellenca, Anna Ramírez, ja es va situar líder en categoria femenina. Ramírez (equip Esteve-KH7) va guanyar la primera etapa, de 105 quilòmetres, entre Maadid i Erg Chebbi amb tres minuts d’avantatge. Va tardar 4 hores 58 minuts i 54 segons a completar el recorregut.

En total, 444 participants van prendre la sortida de la prova. També hi era el taradellenc, Roger Tuneu, que no aspira a la victòria. Tuneu va acabar la primera etapa just a la meitat de la general, en la posició 222 amb un temps de 6 hores 33 minuts i 49 segons.

L’etapa d’aquest dimarts, de 106 quilòmetres, va d’Erg Chebbi a Merzouga, amb el tram amb dunes més llarg de la prova.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Jordi
Jordi
1 maig 2017 10:27

Taradellenca???? Jajajaj em sembla que poc