Inici Actualitat El CP Taradell supera el Cerdanyola i manté el liderat

El CP Taradell supera el Cerdanyola i manté el liderat

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-20163Triomf per 4 a 1 del Club Patí Taradell a la Primera nacional catalana. Els taradellencs van superar el Cerdanyola per 4 a 1 aquest dissabte. La victòria manté l’equip taradellenc en primera posició a falta tan sols de quatre  jornades.

Els visitants no van posar les coses gens fàcils, ja que lluiten per evitar el descens. Només començar Xevi Soler va avançar el CP Taradell. Abans del descans, Marc Nuri va encarrilar el matx amb el 2 a 0. A la represa, Xevi Soler va fer el 3 a 0, però el Cerdanyola va marcar per posar el 3 a 1. Al tram final, Marçal Casadevall va fer el definitiu 4 a 1.

A falta del partit de saber el resultat del segon classificat, el Noia B, els taradellencs mantindran segur el liderat, amb els mateixos punts si el Noia guanya o amb 2 o 3 punts d’avantatge si ensopeguen.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments