Inici Actualitat Anna Ramírez i Roger Tuneu enceten diumenge la Titan Desert

Anna Ramírez i Roger Tuneu enceten diumenge la Titan Desert

0
COMPARTIR

anna-ramirez-titan-desert-2015Dos taradellencs, Anna Ramírez i Roger Tuneu, seran presents a la Titan Desert 2017. Es tracta de la cursa d’orientació i resistència en mountain bike per etapes que té lloc al desert del Marroc.

Anna Ramírez ja en té experiència, ja que el 2015, en la seva primera participació, va guanyar la prova en categoria femenina. Aquest any hi participa com a integrant de l’equip Esteve KH7 Team, que lidera l’exclicista Melcior Mauri, i és una de les favorites, juntament amb la guanyadora de l’any passat, Ramona Gabriel.

roger-tuneuPer qui serà el debut és per al taradellenc Roger Tuneu, que hi pren part per primera vegada. Tuneu hi participa amb l’objectiu de superar la prova i recollir diners per l’Institut Guttman. El 30 de juny farà la donació coincidint amb els cinc anys des que va patir un traumatisme cranioencefàlic quan entrenava amb btt. Es va recuperar a l’Institut Guttman.

Juntament amb els dos taradellencs hi ha uns 460 inscrits. Entre ells, noms tan coneguts com l’expilot de Fòrmula 1, Jaume Alguersuari, el famós triatleta Josef Ajram o els exfutbolistes Rafa Alkortas i Íñigo Larrainzar.

La prova comença aquest diumenge 30 d’abril i finalitzarà el 5 de maig.  Els participants han de recórrer 600 quilòmetres en cinc etapes i dormen en haimes. La primera etapa va de Maadid fins a les dunes d’Erg Chebbi amb 105 quilòmetres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments