Inici Actualitat El Reial Madrid es podrà veure a Taradell al TAR 2017, i...

El Reial Madrid es podrà veure a Taradell al TAR 2017, i el Barça i l’Espanyol possiblement diumenge

0
COMPARTIR

udtaradell-torneig-tar2016

El camp de la Roureda acollirà aquest dissabte i diumenge la segona edició del Torneig de futbol en categoria aleví TAR 2017. Un dels al·licients serà poder veure per primer cop l’equip del Reial Madrid. I és que Taradell serà la seu de dos grups del torneig amb equips com el Reial Madrid o el Mallorca, o internacionals com els francesos Ploërmel o Saint Colomban Locminé i els croats Hàsk Zagreb

L’altra seu serà Santa Eugènia de Berga, que s’incorpora al torneig per primer cop com a població base. Allà hi haurà els grups on s’integren els equips del FC Barcelona i el RCD Espanyol. Tot i això, Taradell serà la seu de la fase final i de la gran final. Per tant, amb molta probabilitat també es podran veure sobre el camp de la Roureda els equips base del Barça i l’Espanyol a partir de diumenge. Recordem que el torneig es disputa durant tot el dissabte i diumenge.

L’aleví del Taradell contra el Madrid

L’equip aleví del Taradell està integrat en el mateix grup (Grup C) que el Reial Madrid. Per tant, tindrà l’oportunitat d’enfrontar-se amb un dels millors equips de futbol base del món. El partit es podrà veure aquest dissabte a partir de 2/4 de 6 de la tarda. La resta de rivals pel Taradell seran: CF Reus Deportiu, Ploërmel FC, Gimnàstic de Manresa, Fundació UE Vic i EC Granollers.

Podeu consultar tots els horaris dels partits a la Roureda en aquest enllaç:

equips-torneig-tar-2017

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments