Inici Actualitat Quatre podis taradellencs a la 3a prova puntuable de la Copa Osona...

Quatre podis taradellencs a la 3a prova puntuable de la Copa Osona de trial

0
COMPARTIR

copa-osona-trial-2017Quatre podis van aconseguir els participants taradellencs a la 3a prova puntuable de la Copa Osona de trial en bicicleta, que es va disputar aquest diumenge a Sant Julià de Vilatorta.

En categoria cadet, Guillem Oliver va aconseguir una magnífica segona posició amb la mateixa puntuació que el vencedor i a la general manté aquest lloc d’honor en solitari. En categoria prebenjamí hi va haver dos podis protagonitzats pels germans Ricart. Marcel Ricart va aconseguir la segona posició, seguit pel seu germà Aniol Ricart. A la general els dos germans són 4t i 5è amb els mateixos punts.

Un altre podi va ser per Jordi Tulleuda, que va ser tercer en la categoria infantil amb la mateixa puntuació que el segon classificat. Aquest resultat li serveix per mantenir el liderat a la general després de tres proves.

També cal destacar la participació de Jordi Araque 5è en elit masculí (3r a la general), Jordi Povedano 4t en infantil (6è a la general), Guillem Tulleuda 5è en principiant (5è a la general), Ferran Serra 8è en principiant (11è a la general), Arnau Picañol 14è en benjamí (15è a la general) i Marc Serra 7è en Open Blau (líder a la general).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments