Inici Actualitat La UD Taradell aprofita dos córners per guanyar al Sant Julià

La UD Taradell aprofita dos córners per guanyar al Sant Julià

0
COMPARTIR

ud-taradell-sant-julia-2017

Triomf vital de la UD Taradell en la seva lluita per la permanència a Tercera Catalana. Els taradellencs van derrotar aquest dissabte a la tarda al Sant Julià per 2 gols a 1 en un partit molt igualat i que es va decidir en accions a pilota aturada.

El bon inici de partit dels locals va tenir premi. Al minut 3 en un córner servit per Pau, Font s’avançava a tothom per rematar de cap al fons de la xarxa. Pocs minuts després, Marçal, que va ser el jugador més incissiu, centrava per l’esquerra i Arnau xutava al primer pal enviant la pilota fregant la base del pal.

A partir d’aquí, però, el Sant Julià va portar el pes del partit i va tenir els millors minuts fins a la mitja hora de joc. El domini visitant, però, no va passar de generar perill a partir de faltes i córners. L’ocasió més clara va ser per Erra que al minut 21 recollia una pilota morta d’un córner i el seu xut anava al pal. El Taradell va reaccionar. Primer amb una cavalcada de Marçal per l’esquerra que, després de retallar, acabava amb un xut que parava amb problemes Bové. Al minut 28 Canó es treia un xut des de la frontal que sorprenia tothom i s’estavellava a la creueta de la porteria visitant.

L’empat va arribar a cinc minuts del descans. Un córner directe no podia ser rebutjat per Nil i es convertia en l’empat a 1.

ud-taradell-sant-julia-20172A la segona part, no hi va haver cap dominador clar del joc. El Taradell va sortir amb més empenta. I als sis minuts Canó no encertava a rematar bé en una pilota morta a l’àrea petita després d’un córner. El Sant Julià també ho va intentar, però en accions poc perilloses o algun xut molt desviat. El 2 a 1 va arribar al minut 76. Saspluga rematava de cap un pilota servida des del córner.

En els últims minuts, el Taradell es va quedar amb inferioritat per doble groga a Muntal en una acció que va acabar amb un jugador del Sant Julià estabornit. Això va posar la incertesa fins al final, on el Sant Julià només va tenir algunes pilotes penjades a l’àrea en serveis de falta.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments