Inici Actualitat Genís Mora i Lorena Prat guanyen el 1r Concurs d’art jove de...

Genís Mora i Lorena Prat guanyen el 1r Concurs d’art jove de Taradell

0
COMPARTIR
premiats-concurs-art-jove-2017
Paula Cabrera i Genís Mora van ser els únics presents a recollir el guardó

La 1a edició del Concurs d’Art Jove de Taradell, organitzada pel Servei d’Informació Juvenil El Puntal de l’Ajuntament de Taradell, amb la col·laboració de l’Escola municipal l’Arpa, ha tingut per guanyadors Genís Mora i Lorena Prat.

Aquest divendres a la tarda, en el marc dels actes per a joves de la diada de Sant Jordi, es van lliurar els guardons dels treballs presentats que havien de girar entorn de la diada.

1r premi categoria A: Genís Mora
1r premi categoria A: Genís Mora

En la categoria de 13 a 18 anys s’hi van presentar 16 treballs. Genís Mora amb un dibuix a pastel es va endur el primer premi i 200 euros. Pel que fa al segon premi, al final es va repartir entre tres participants: Gemma Banyeres en escultura, Paula Cabrera en dibuix i Laura Rullet en pintura.

1 premi categoria B: Lorena Prat
1 premi categoria B: Lorena Prat

La categoria de 19 a 30 anys va tenir menys participació. Cinc treballs s’hi van presentar. El primer premi amb 200 euros va ser una pintura de Lorena Prat, mentre que el segon premi i 100 euros va ser per una il·lustració d’Anna Aparicio.

El jurat estava format per la pintora Imma Parés, el dibuixant Guillem Gonzalo, l’escultor Josep Pons, la fotògrafa Sílvia Pujols, i el pintor Josep Brugalla. Els treballs presentats es poden veure exposats al vestíbul del Centre cultural Costa i Font.

concurs-art-jove-2017

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments