Inici Actualitat Bona rebuda de la primera revetlla de Sant Jordi amb activitats per...

Bona rebuda de la primera revetlla de Sant Jordi amb activitats per a joves

0
COMPARTIR

diada-sant-jordi-circ-2017

L’Ajuntament de Taradell, a través del servei juvenil El Puntal, va organitzar tota una tarda amb activitats dirigides als joves del municipi. La proposta va tenir molt bona acollida, sobretot, durant la tarda. A la nit amb un monòleg i un concert de rumba, malgrat ser molt divertit i animat, no va tenir gaire afluència de públic.

diada-sant-jordi-circ-20173A la tarda es va començar amb uns tallers de circ a l’aire lliure on els petits i no tan petits podien practicar amb habilitats de diabolo, xanques o l’slack line. Més tard, a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font hi va haver música. Primer amb una petita actuació d’improvisació de joves del Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) La Serra. A continuació, va ser el torn d’alumnes de l’Escola de Música de Taradell.

A la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, Gottic Teatre va presentar entre bambalines l’obra ‘Animals de companyia’ que va representar el passat febrer. I a la nit hi va haver monòleg a càrrec d’Arnau Sañé i un concert amb molta diversitat de temes i rumba de Xavier Abril. Va ser la part menys participativa en quant a públic, però s’hi van afegir els que estaven sopant a can Costa i va acabar sent la part més divertida i animada de la jornada.

diada-sant-jordi-2017-musica3

diada-sant-jordi-2017-musica2

diada-sant-jordi-2017-musica

gottic-teatre-animals-companyia

diada-sant-jordi-circ-2017

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments