Inici Actualitat L’Assemblea de Joves La Trabucaire rebrà suport de l’Ajuntament de Taradell amb...

L’Assemblea de Joves La Trabucaire rebrà suport de l’Ajuntament de Taradell amb les seves activitats

0
COMPARTIR
can-just
Can Just

Després de la reclamació d’un local gestionat per joves que va fer l’Assemblea de Joves La Trabucaire a través d’un comunicat, hi ha hagut diverses reunions amb l’Ajuntament de Taradell. Les trobades han servit per definir que l’Ajuntament donarà suport i col·laborarà en les activitats que la Trabucaire proposi, a través del Puntal.

Pel que fa al local, la Trabucaire demanava fer servir el local de can Just, actual seu del Cau (Agrupament Rocaguinarda), aprofitant que aquesta entitat enguany no fa activitat i està repensant la seva continuïtat. L’alcalde, Lluís Verdaguer, va descartar l’opció, primer de tot, perquè és la seu del Cau i fins al setembre no es decidirà la seva continuïtat, i en cas de no seguir es podria destinar a algun projecte amb vessant turística. I en segon lloc, perquè la Trabucaire no està constituïda com a entitat i, per tant, no hi ha possibilitat de cedir cap espai públic.

La majoria d’entitats utilitzen espais del Centre cultural Costa i Font i, per això, des de l’Ajuntament es va proposar que puguin utilitzar els equipaments públics com can Costa o el Puntal, amb la cobertura de responsabilitats que els donaria el paraigües del Puntal, acordant amb anterioritat el tipus d’acte que vulguin fer.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments