Inici Actualitat L’Agrupament Rocaguinarda anuncia que vol mantenir el ‘caliu escolta a Taradell’

L’Agrupament Rocaguinarda anuncia que vol mantenir el ‘caliu escolta a Taradell’

0
COMPARTIR

agrupament-rocaguinardaL’Agrupament Rocaguinarda de Taradell (el Cau) ha emès un comunicat en el qual anuncia la voluntat de mantenir l’activitat que ha realitzat en els últims anys. Recordem que en aquest curs 2016-2017 l’activitat s’ha suspès per manca de monitors. Segons el comunicat, el Cau “manifesta la voluntat de mantenir els actes que tradicionalment ha estat organitzant a Taradell”.

En els últims mesos s’han realitzat diverses reunions entre ex-caps i pares i mares del Cau i apunten que hi ha la voluntat de mantenir els “actes més arrelats i tradicionals que l’entitat organitzava al poble i que reflecteixen la manera de fer de l’escoltisme: la voluntat de serve i el proïsme”.

concurs-grillsPer aquest motiu, l’Agrupament Rocaguinarda fa una crida per aconseguir nous monitors i reprendre l’activitat educativa entre nens i menes i joves de 7 a 18 anys. Els interessats poden adreçar-se al Cau per correu electrònic: rocaguinarda@escoltesiguies.cat.

La propera activitat que tenen previst organitzar serà el tradicional Concurs de Grills (que ja compta amb més de cinquanta edicions), de Cargols i de Granotes, que tindrà lloc el mes de juny.

Sobre el local de can Just

can-just2L’Agrupament Rocaguinarda també fa referència a l’ús del local de Can Just, que és la seu del Cau des dels anys vuitanta (juliol de 1986) quan va rehabilitar-lo. Recordem que l’Associació de Joves la Trabucaire ha fet petició d’ús a l’Ajuntament si desapareixia el Cau (llegir notícia). Segons l’Agrupament Rocaguinarda, es vol mantenir l’ús del local pensant en la represa de l’activitat. Tot i així, assegura que es mostra obert a poder compartir l’ús del local amb altres associacions i entitats del poble, ja que poden ser activitats compatibles. I remarca que la decisió no els correspon a ells, sinó a l’Ajuntament de Taradell que és el propietari de Can Just i els va cedir l’ús per un període de 50 anys.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments