Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell ha demanat la titularitat del tram de carretera entre...

L’Ajuntament de Taradell ha demanat la titularitat del tram de carretera entre la rotonda de la T i la de l’Atlàntida

0
COMPARTIR

carretera-balenya-2017

L’Ajuntament de Taradell ja ha fet la petició a la direcció general de Carreteres perquè el tram entre la rotonda de la T i la rotonda de l’Atlàntida (d’un quilòmetre aproximadament) sigui de titularitat municipal. Aquest tram inclou el carrer de la Font, el carrer del Joc de la Pilota, el Passeig Domènec Sert i la carretera de Balenyà fins al monument de l’Atlàntida. Aquestes vies són de la Generalitat de Catalunya, tot i que actualment formen part del nucli central del poble.

passeig-domenec-sert-2017La idea és que, a canvi, la Generalitat passi a tenir la titularitat de la ronda de ponent des del polígon del Vivet fins a la rotonda de l’Atlàntida. Això inclou, provisionalment i fins que no es desenvolupi l’altre tram de la ronda fins al Serrat del Figaró, el passeig Mossèn Cinto Verdaguer.

Aquest canvi de titularitat ja es va plantejar quan es va fer el projecte de reforma del nucli urbà i permetria que qualsevol actuació en algun vial del centre del poble es pugui fer amb més agilitat. El canvi de titularitat es farà sense problema, ja que la Generalitat ja ha mostrat la predisposició a acceptar el canvi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments