Inici Actualitat El CP Taradell goleja l’Olot i assoleix el liderat

El CP Taradell goleja l’Olot i assoleix el liderat

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2016Segona jornada consecutiva on el Club Patí Taradell marca set gols i goleja. L’equip de Pep Rifà no va donar opció aquest dissabte a l’Olot i ha pujat fins al capdamunt de la classificació, gràcies a l’empat del líder.

Els taradellencs i el Noia B tenen els mateixos punts, 53, però els taradellencs tenen el goal average particular a favor. Només falten cinc jornades i sembla que l’ascens serà cosa de dos, ja que el Tona va empatar i està a quatre punts.

Pel que fa al partit, el CP Taradell va sortir a sentenciar de forma ràpida al primer temps. I ho va aconseguir amb quatre gols. Els olotins només van poder fer el gol de l’honor a pocs minuts pel descans. La segona part va seguir amb la mateixa superioritat taradellenca que va tancar el partit amb un 7 a 1 final. Els gols taradellencs van ser obra d’Albert Benito amb tres gols, i Edu Genís i Marçal Casadevall amb dos gols cadascun.

 

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments