Inici Actualitat La UD Taradell esgarrapa un punt de Sant Vicenç de Torelló

La UD Taradell esgarrapa un punt de Sant Vicenç de Torelló

0
COMPARTIR

udtaradell-torello-2016Empat a zero de l’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda al camp del Sant Vicenç de Torelló. Els taradellencs han puntuat en un partit no massa bo i continuen en la seva lluita per mantenir la categoria.

A més, durant l’últim quart d’hora de partit l’equip taradellenc ha hagut de jugar amb inferioritat numèrica per l’expulsió amb doble targeta groga de Jordi Pladevall Roma al minut 75. La segona part ha estat millor per als taradellencs, que han arribat més a porteria contrària, però sense trobar el camí del gol. El repartiment de punts permet sumar un punt més, tot i que l’equip haurà de millorar per evitar les posicions de descens.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments