Inici Actualitat Una ruta literària per Taradell recorda la poesia de Joana Raspall

Una ruta literària per Taradell recorda la poesia de Joana Raspall

0
COMPARTIR

ruta-poetica-joana-raspall

L’Associació Som Dones va organitzar aquest dijous a la tarda una ruta poètica centrada en la poesia de Joan Raspall. L’acte va comptar amb la participació d’una trentena de persones que van recórrer diferents punts de Taradell.

ruta-poetica-joana-raspall4La ruta es va iniciar a la Font Gran, amb parades a la Torre de Don Carles, la Plaça de Santa Llúcia, la Plaça de les Eres, el passatge de l’alcalde Joan Reig i davant de can Costa. El final es va fer a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font amb la projecció d’unes entrevistes de Joana Raspall. La poetessa va morir el 2013 i va destacar per treballar com a bibliotecària durant la Guerra Civil, salvant exemplars de llibres catalans de la destrucció. Durant la dictadura va fer classes de català a casa seva. També va destacar per escriure obra poètica infantil i per a adults.

Sis alumnes del col·legi Sant Genís i Santa Agnès van llegir un poema seu, que havien triat.

ruta-poetica-joana-raspall2

ruta-poetica-joana-raspall3

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments