Inici Actualitat 25 alumnes de l’INS Taradell estan a França d’intercanvi cultural

25 alumnes de l’INS Taradell estan a França d’intercanvi cultural

0
COMPARTIR

intercanvi-ins-taradell-franca-2017

Un any més un grup d’alumnes de l’INS Taradell està d’intercanvi cultural a França. Durant tota la setmana i fins divendres un total de 25 alumnes de 4t d’ESO són al municipi francès de Contres, tal com es ve fent des de fa quatre anys.

Els alumnes s’allotgen en famílies de la zona del departament francès de Loir et Cher i realitzen diferents visites, entre elles a París o al castell de Chambord. També participen en algunes classes d’un institut francès. Un cop arribin a Taradell l’intercanvi es completarà entre el 4 i 12 de maig quan els alumnes francesos visitaran el nostre poble.

intercanvi-institut-taradell-franca-20172

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments