Inici Actualitat S’obren les inscripcions per a joves que vulguin participar al Raid dels...

S’obren les inscripcions per a joves que vulguin participar al Raid dels Ausetans 2017

0
COMPARTIR

cartell raid ausetans 201704. Les inscripcions es poden fer al Puntal al preu de 4 euros per persona i està adreçat a joves d’entre 13 i 17 anys.

Els grups taradellencs participaran al Raid el divendres 28 d’abril, on s’hauran de superar quatre proves per poder passar a la final local. Aquesta es disputarà a Viladrau el 14 de maig amb proves com circuit d’obstacles o paintball. Hi competiran grups de Viladrau, Seva, Santa Eulàlia de Riuprimer, Tona, Taradell i Santa Eugènia. La gran final tindrà lloc el 20 i 21 de maig a l’Esquirol.

La puntuació de les proves no només valora la rapidesa, sinó el treball en equip o la col·laboració entre els integrants. La setmana passada es va fer la presentació de la iniciativa a l’INS Taradell.

presentacio radi ausetans taradell 2017

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments