Inici Actualitat Jòdul celebra els 25 anys amb una arrossada amb tots els treballadors...

Jòdul celebra els 25 anys amb una arrossada amb tots els treballadors a Taradell

0
COMPARTIR

jodul-25anys

Aquest passat diumenge 2 d’abril de 2017 l’empresa taradellenca Jòdul va celebrar els 25 anys d’història amb una festa on hi van assistir els treballadors i les seves famílies. L’acte central va consistir en un dinar de germanor on es va servir una paella a càrrec de Planes Bones. També hi va haver inflables per als més petits, una actuació d’un mag i al matí es va dur a terme una sortida amb bicicleta.

jodul-25anys2Jòdul és una empresa familiar, dedicada a la distribució de materials de construcció i per la decoració amb més de 50 anys de trajectòria, que està especialitzada en paviments i revestiments ceràmics, parquets, banys i cuines. La fundació va anar a càrrec d’Aman Barfull el 1973. Va ser el 1992 quan va esdevenir Jòdul sota la direcció de Dolors Barfull i Josep Cabanas.

Actualment, l’empresa s’ha convertit en un referent en innovació de materials per la construcció a la Catalunya Central. La seva seu central és a Taradell, on hi ha les oficines, el magatzem logístic i l’exposició principal. Jòdul també compta amb un showroom a Barcelona dedicat a professionals del sector de la construcció i decoració.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments