Inici Actualitat Els germans Tulleuda fan podi a Altafulla, segona prova de la Copa...

Els germans Tulleuda fan podi a Altafulla, segona prova de la Copa catalana de trial 2017

0
COMPARTIR
Guillem Tulleuda al podi
Guillem Tulleuda al podi
Guillem Tulleuda al podi

Altafulla va acollir aquest diumenge la segona prova puntuable per a la Copa Catalana de trial 2017. I un cop més diversos taradellencs van pujar al podi. Els germans Jordi i Guillem Tulleuda van aconseguir la tercera posició en les seves categories, infantil i prinicipiant, respectivament.

Jordi Tulleuda es va quedar molt a prop del triomf, però es va haver de conformar amb la tercera posició. Mentre que Guillem Tulleuda va aconseguir el primer podi de la temporada en categoria principiant.

Tot i que hi va haver menys presència de taradellencs, també hi van participar Jordi Araque en categoria elit (11è), Guillem Oliver en cadet (4t) i Jordi Povedano en infantil (13è). La tercera prova es disputarà el 3 i 4 de juny a Girona.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments