Inici Actualitat El CP Taradell goleja al Caldes B i aprofita l’empat del líder

El CP Taradell goleja al Caldes B i aprofita l’empat del líder

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-20162Després de la derrota de la setmana passada a casa, el Club Patí Taradell es va recuperar aquest diumenge amb una golejada per 0 a 7 a la pista del Caldes B. Els taradellencs, a més, van aprofitar per retallar diferències amb el líder, el Noia B, que va empatar a casa amb el Tona, tercer classificat.

L’equip de Pep Rifà no va donar opció al Caldes i no van concedir cap gol en contra. A la mitja part el matx ja estava força encarrilat amb un 0 a 3 en el marcador. La golejada es va arrodonir en els segons 25 minuts. Els golejadors taradellencs van ser Albert Benito amb quatre gols, Marc Soler amb dos i Marc Nuri.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments