Inici Actualitat Gabriel Rufián, portaveu d’ERC a Madrid, insisteix a Taradell que el referèndum...

Gabriel Rufián, portaveu d’ERC a Madrid, insisteix a Taradell que el referèndum estarà preparat per al setembre

0
COMPARTIR

gabriel-rufian-taradell-2017

El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, va omplir aquest passat dissabte la sala del mig del Centre cultural Costa i Font. En un acte emmarcat en la campanya ‘La república que farem’ d’Esquerra, Rufián va dialogar amb les 250 persones que s’hi van donar cita, insistint en què tot està preparat per la celebració del referèndum.

gabriel-rufian-taradell-20172Jordi Freixas, president d’ERC Taradell, i la regidora d’ERC a l’Ajuntament de Taradell, Mercè Riera, van acompanyar Rufián durant l’acte. Al llarg de l’acte, el portaveu d’ERC va deixar a entendre que estaria tot preparat per fer un referèndum a la tardor.

Les JERC Taradell, recentment reconstituïdes, van ser qui van encetar el torn de preguntes, demanant sobre l’accés dels joves al mercat laboral i l’elevat preu de les taxes universitàries. En l’acte hi va haver preguntes de tot tipus com per exemple relacionades amb els refugiats, però la major part de l’acte es va centrar en parlar del procés independentista. Rufián va aclarir dubtes entorn de la situació del procés, els perills que aquest té a causa de l’estat espanyol i sobre el xoc entre legalitats i va destacar que cal tenir confiança en el govern.

gabriel-rufian-taradell-20173

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments