Inici Actualitat Arnau Lledó aconsegueix a Huelva el seu millor resultat en l’estatal de...

Arnau Lledó aconsegueix a Huelva el seu millor resultat en l’estatal de motocròs

0

arnau-lledo-campionat-espanya-motocros-2017

El taradellenc Arnau Lledó va disputar aquest cap de setmana la tercera prova puntuable per al Campionat d’Espanya de motocròs. La cursa es va celebrar a Valverde del Camino (Huelva).

Lledó (KTM) va competir en la categoria MX125 i va aconseguir la 14a posició, en una cursa que es va disputar amb molta pluja i molt de fang. Circumstàncies que van complicar la conducció. En la primera tanda va aconseguir una magnífica 10a posició, però en la segona tanda va acabar 26è. La cursa la va guanyar Sergi Notario (KTM).

A la classificació general del campionat ocupa la 15a posició. La propera és a Lleida el 8 d’abril a Cáceres.