Inici Actualitat Blai Trias guanya al Circuit d’Osona la segona prova de la Copa...

Blai Trias guanya al Circuit d’Osona la segona prova de la Copa catalana de promovelocitat

0
COMPARTIR
Blai-trias-circuit-osona-2017
Foto: Escuderia Osona

El jove taradellenc Blai Trias continua dominant la Copa catalana de promovelocitat. Si fa poques setmanes ja va guanyar a la primera prova a Alcarràs, aquest diumenge ho va fer a casa. El Circuit d’Osona va acollir la segona prova puntuable amb una cinquantena de pilots.

Malgrat que dissabte, per culpa de la pluja, es van suspendre els entrenaments lliures, diumenge es va poder disputar la cursa i els entrenaments cronometrats sense problemes. En les dues tandes de cronometrats, Blai Trias (amb el dorsal 62) va fer el millor temps en la categoria Promocat 1 de 2 temps. El pilot de l’Escuderia Osona, durant la cursa, va ser segon a la primera tanda i primer a la segona, adjudicant-se el triomf final després que els jutges penalitzessin Joel Esteban (que havia quedat primer i segon a les dues tandes) per avançar-se a la sortida.

Blai-trias-circuit-osona-2017-podi
Foto: Escuderia Osona

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments