Inici Actualitat La UD Taradell perd a l’últim minut a Sant Feliu de Codines

La UD Taradell perd a l’últim minut a Sant Feliu de Codines

0
COMPARTIR

udtaradell-sant-feliu-2016L’equip de Tercera Catalana de la U.D. Taradell ha estat a punt de puntuar al camp del Sant Feliu de Codines, tercer classificat. Els taradellencs s’han quedat amb la mel als llavis per culpa d’un gol de falta a l’últim minut de partit.

Els taradellencs han fet un partit molt seriós, malgrat que els locals han estat superiors. En els últims minuts de la primera meitat ha arribat el gol del Sant Feliu de Codines, des del punt de penal. Amb aquest resultat s’ha arribat al descans. A l’inici de la segona meitat ha arribat l’empat, obra de Joan Canó.

Els taradellencs han aguantat l’empenta dels locals per buscar la victòria i han tingut alguna ocasió. Però el partit s’ha decantat a favor dels locals en una falta just al minut 90.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments