Inici Actualitat El CP Taradell fa un pas enrere en la lluita pel liderat...

El CP Taradell fa un pas enrere en la lluita pel liderat en perdre contra el Capellades

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-20163Gerro d’aigua freda per les aspiracions d’ascens del CP Taradell. Aquest dissabte al municipal del Pujoló els taradellencs van perdre per 2 a 3 contra el Capellades i veuen com el liderat s’allunya.

El CP Taradell va perdre el primer partit com a local de la temporada davant un rival que va donar la sorpresa. Els taradellencs van dominar en el primer temps i des de bon inici va buscar el gol. A l’equador del primer temps va arribar l’1 a 0, resultat amb el qual es va arribar al descans.

Al segon temps els visitants van empatar als vuit minuts en un contraatac que va acabar amb un refús que aprofitava el Capellades per empatar. A partir d’aquí van arribar alternatives pels dos equips. Però qui va marcar va ser el Taradell, aprofitant un contraatac.

L’empat no va arribar fins a poc menys de quatre minuts pel fina, en un tir des de la frontal de l’àrea. Amb 2 a 2 els últims minuts van ser d’incertesa. En un contraatac a falta de 20 segons pel final, el Capellades va aconseguir el definitiu 2 a 3, que deixa el CP Taradell a 4 punts del líder, el Noia B, i amb el Tona amb els mateixos punts que els taradellencs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments