Inici Actualitat El TT Mont-rodon tanca temporada amb una derrota clara davant el Borgonyà

El TT Mont-rodon tanca temporada amb una derrota clara davant el Borgonyà

0
COMPARTIR

tennis-taula-montrodon-jordi-forcada-2016El TT Mont-rodon tanca la temporada 2016-17 amb una derrota contra el TT Borgonyà per un clar 1 a 6. Els visitants van alinear un equip molt competitiu i no va donar opció a l’equip taradellenc, ja que només va poder guanyar el segon partit tot i començar-lo perdent. La resta es van resoldre per la via ràpida excepte el darrer, el de dobles, on van poder guanyar un joc. Van jugar: Jordi Forcada (1), Jaume Cunill i Guillem Riera.

El TT Mont-rodon tanca la temporada a la Lliga Intercomarcal, tot i que aquest dissabte es disputa la darrera jornada de competició. L’equip ha quedat en setena posició final amb 23 punts. El CTT Sant Hilari ja s’ha proclamat campió i falta per decidir les altres places del podi on hi lluiten 4 equips encara.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments