Inici Actualitat Recital de poemes de Josefina Peraire en el Dia Mundial de la...

Recital de poemes de Josefina Peraire en el Dia Mundial de la Poesia a Taradell

0
COMPARTIR

dia-poesia-20172

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell va celebrar aquest dimarts al vespre el Dia Mundial de la Poesia. Ho va fer amb un recital musicat de poemes de Josefina Peraire, poetessa que durant més de 20 anys va viure a Taradell i que va morir el 2016. L’acte va anar a càrrec d’Anna Miralpeix, que va recitar, i de Coloma Bertran, que hi va posar la música amb el seu violí.

dia-poesia-2017Cal destacar que enguany el Dia Mundial de la Poesia estava dedicat a un poema d’Antònia Vicens. En el cas de Taradell, el poema va ser recitat en vuit idiomes diferents a través de vídeos gravats on recitaven diferents persones.

D’altra banda, ja ha començat l’abril poètic a la Biblioteca amb la inauguració de l’exposició de poemes de poetes locals, que es pot veure al vestíbul. Hi ha poemes de 19 poetes locals: Lídia Arimany, Àngels Barnadas, Ariadna Barnadas, Carme Bayot, Joan Bellpuig, Assumpció Camprodon, Rosa Codina, Lola Hosta, Frederic Jané, Pilar Jiménez, Lluís Mauri, Glòria Pons, Jesús Ramos, Magí Reig, Mercè Romeu, Rita Sañé, Maria Sellés, Maria Rosa Serra, Mercè Voltas i un poema pòstum de Marcel·lina Serra.

abril-poetic-2017

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments