Inici Actualitat El CP Taradell guanya a la pista del líder i s’agafa a...

El CP Taradell guanya a la pista del líder i s’agafa a les opcions d’ascens

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2016Triomf importantíssim del Club Patí Taradell aquest diumenge a la pista del líder de la Primera Nacional catalana, el Noia B. Els taradellencs van guanyar per 2 a 3 i es situen a tan sols un punt del liderat.

El partit va ser molt igualat, reflex del que es jugaven els dos equips. En els primers 25 minuts no hi va haver gols, malgrat que els locals van estavellar dues boles al pal. Al segon temps van arribar els gols. Als 6 minuts Xevi Soler avançava el CP Taradell en el marcador.

Els taradellencs van ampliar diferències als 12 minuts amb un altre gol de Xevi Soler. Els locals, però, després d’una blava que va veure Marc Nuri, van reduir diferències al minut 14. A falta de deu minuts, els locals van tenir l’opció d’empatar en una falta directa, que va aturar Albert Dalmau. I tres minuts més tard, de nou, Edu Genís feia l’1 a 3. Malgrat tot, es va haver de patir. A falta de 6 minuts va arribar el 2 a 3, que ja va ser definitiu.

En el partit de la primera volta el CP Taradell va guanyar per 6 a 1 i, per tant, té clarament el factor average a favor en cas d’empat a punts.

Falten vuit jornades i l’equip taradellenc porta dinàmica de campió. És l’equip més golejador, el que menys gols ha rebut i el que menys derrotes ha patit amb només tres.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments