Inici Actualitat Dos alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès guanyen un dels...

Dos alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès guanyen un dels Premis Sambori Alt Ter 2017

0
COMPARTIR

premis-sambori-2017

Janna Mora i Pau Montaña, alumnes del col·legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell, van guanyar aquest dissabte un dels Premis Sambori Òmnium de la demarcació Alt Ter-Garrotxa. Els guardons es van lliurar a Olot i premiaven els millors treballs de narrativa escolar de l’Alt Ter Garrotxa, que comprèn les comarques del Ripollès, la Garrotxa i Osona.

premis sambori 20172Hi havia 7 alumnes premiats de centres de la comarca d’Osona entre els 5.000 alumnes participants. Pau Montaña va obtenir el primer premi en la categoria Cicle Mitjà, mentre que Janna Mora va rebre el tercer premi en la categoria Cicle Inicial.

El Sambori és un premi de narrativa en català adreçat als centres educatius de tots els Països Catalans i que té com a objectius promoure la participació en un projecte comú d’alumnes i centres de totes les terres de parla catalana i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

En total, hi va haver 18 guardonats en les 6 categories. Els guanyadors de cada categoria passen a la fase final del Sambori a nivell català, que es lliurarà al mes de maig.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments