Inici Actualitat Segona victòria consecutiva del TT Mont-rodon, ara davant l’Arbúcies

Segona victòria consecutiva del TT Mont-rodon, ara davant l’Arbúcies

0
COMPARTIR

tt-mont-rodon-2015Segona victòria consecutiva del TT Mont-rodon aquest cop contra l’altre equip de la comarca de La Selva, el CTT Arbúcies, per 4 a 3. L’equip visitant no va portar la millor plantilla i els taradellencs ho van aprofitar per poder tornar a sumar punts en aquests darrers partits de la Lliga Intercomarcal.

Els locals ho tenien bé per poder guanyar els partits individuals, però Jaume Cunill no va tenir el seu millor dia, i aquests es van acabar amb un empat a tres. Com en el partit de la setmana passada, el dobles va tornar a ser decisiu i de nou va caure a favor dels jugadors del TT Mont-rodon. Van jugar: Jordi Forcada (1,5), Rafael Montenegro (1,5) i Jaume Cunill (1).

Aquest dissabte el TT Mont-rodon juga el darrer partit de lliga de la temporada 2016-2017 a casa contra el TT Borgonyà, segon classificat, ja que a la darrera jornada li toca descansar. De nou serà al gimnàs del col·legi de Les Pinediques a 2/4 de 5 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments