Inici Actualitat Es preveuen restriccions de circulació a la carretera de Taradell a Vic...

Es preveuen restriccions de circulació a la carretera de Taradell a Vic a partir de dilluns

0
COMPARTIR

carretera-vic-oct2016

Tot i que fa mig any que es van anunciar les obres de millora de la carretera B-520 entre Taradell i Vic, fins aquesta setmana no es posen en marxa. I és per això que ja hi començarà a haver afectacions al trànsit.

De moment, es preveuen talls de circulació de curta durada per preparar els treballs. Però a partir de dilluns 20 de març es faran talls de carrils i es donarà pas alternatiu que duraran entre quatre i sis setmanes, en funció de si plou. Per aquest motiu, es recomana als usuaris de la carretera que utilitzin la carretera de Mont-rodon per enllaçar amb la C-17, com a via alternativa per desplaçar-se a Vic

Renovació de l’asfalt

Els treballs consisteixen principalment en la renovació del ferm i l’adequació dels elements de drenatge i de senyalització horitzontal i vertical al llarg de set quilòmetres. També es condicionaran els accessos o encreuaments amb la carretera. Actualment, la B-520, formada per dos carrils de  3,5 metres d’amplada, té un trànsit bastant intens amb uns 10.000 vehicles diaris, a la zona propera a Vic, i uns 5.700 cap a la zona de Taradell. 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments