Inici Actualitat El CP Taradell supera amb solvència el derbi contra el CP Folgueroles

El CP Taradell supera amb solvència el derbi contra el CP Folgueroles

0
COMPARTIR

cptaradell-cpfolgueroles-2017

Victòria en el derbi del Club Patí Taradell davant del CP Folgueroles. Els taradellencs han acabat guanyant per 5 a 3, en un partit on han portat sempre la iniciativa en el marcador i han estat més encertats de cara a porteria.

cptaradell-cpfolgueroles-20174El CP Taradell ha tancat els primers 25 minuts amb un 3 a 0, que posava molt de cara el partit. Albert Benito ha obert el marcador, seguit per Xevi Soler i Marc Nuri. El partit ha estat molt entretingut amb un Folgueroles que ha buscat en tot moment la porteria contrària.

Els taradellencs han encarrilat el partit a falta de 17 minuts, quan poc després d’un penal llançat per Marçal on la pilota s’estavellava al pal, ha arribat el 4 a 0 obra de Soler. Els visitants també han pogut marcar en una falta directa, aturada per Albert Dalmau. Poc després, Marc Nuri en una falta directa ha fet el 5 a 0 a falta de 12 minuts

Els visitants que han buscat el gol en tot moment han retallat diferències en els últims cinc minuts. Primer amb dos gols quasi consecutius, i ja a poc per la conclusió amb el definitiu 5 a 3. La victòria manté el CP Taradell en segona posició a l’espera que el líder ensopegui.

cptaradell-cpfolgueroles-20172

cptaradell-cpfolgueroles-20173

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments