Inici Actualitat 10 anys de Mostra de Cuines del món a Taradell

10 anys de Mostra de Cuines del món a Taradell

0
COMPARTIR

mostra-cuines-mon-20175

El Centre cultural Costa i Font va acollir aquest dissabte a la tarda la desena edició de la Mostra de Cuines del món de Taradell. L’activitat, organitzada per l’Associació Som Dones en el marc de la commemoració del Dia internacional de la Dona, va tornar a reunir molta gent que va poder degustar menjar de quasi una vintena de països.

mostra-cuines-mon-20177Com a moment especial, va ser la celebració del desè aniversari de l’activitat que va comptar per a l’ocasió amb un 10 de xocolata i piruletes fetes pel Xocolater de Taradell. També hi va haver les actuacions del grup de ball Pura India de Granollers o de la Asociación Cultural Nuevos Progresos de Bolivianos de Vic. Pel que fa a gastronomia, n’hi havia de països com Polònia, Argentina, Cap Verd, Nepal, Togo, Perú o Tailàndia.

mostra-cuines-mon-2017

mostra-cuines-mon-20173

mostra-cuines-mon-20174

mostra-cuines-mon-20172

mostra-cuines-mon-20176

mostra-cuines-mon-20179

mostra-cuines-mon-20178

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments