Inici Actualitat El Xocolater de Taradell reprodueix en xocolata i a mida real un...

El Xocolater de Taradell reprodueix en xocolata i a mida real un guerrer xinès de terracota

0
COMPARTIR

guerrer-xocolata-xocolater-taradell
Aquests dies es pot veure exposat a l’aparador de la botiga del Xocolater de Taradell un dels guerrers xinesos de l’exèrcit de terracota que hi ha al mausoleu del primer emperador de la Xina, Qin Shi Huangdi. Raül Cegarra l’ha reproduït a mida real i totalment fet de xocolata, aprofitant que es celebren els 30 anys des que la Unesco els va considerar Patrimoni de la Humanitat.

guerrer-xocolata-xocolater-taradell3Aquestes figures es van descobrir parcialment el 1974 per part d’uns camperols que feien unes obres hidràuliques. N’hi ha 8.000 a la tomba de l’emperador, perquè es creia que així l’emperador seguiria tenint tropes sota el seu mandat.

Per reproduir en xocolata el guerrer, ha tardat un mes i mig després de tenir la idea veient una notícia en un diari. Després de Setmana Santa, el guerrer anirà al restaurant Semproniana de la cuinera Ada Parellada. De fet, ja l’any passat va fer un Moai (una estàtua de l’illa de Pascua) que després va anar al Museu de la Xocolata.

El guerrer està col·locat com si hagués arribat importat des de la Xina en una caixa, protegida per les patates de polietilè per encoixinar i protegir una peça delicada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments